Vill du se mig föreläsa?

Bilden är hämtad från en Social Media Club Skåne lunch i Malmö.
Bilden är hämtad från en Social Media Club Skåne lunch i Malmö.

Jag älskar att föreläsa (så länge det är om något som jag brinner för) och har fått förmånen att få göra det relativt ofta. Mina ämnen som jag brinner för mest är digital kommunikation och sociala medier. Då jag har en lång bakgrund från reklambranschen pratar jag gärna om förändringen som skett i och med sociala medier och hur vi kommunicerar kring varumärken. Jag har genom åren anlitats av nästintill alla möjliga varianter av uppdragsgivare, allt från multinationella börsnoterade koncerner till nyföretagare och arbetslösa. Det har vinklats ifrån hur marknadsför jag mitt personliga varumärke till hur effektiviserar jag min verksamhet med ”rätt” kommunikation. Ett urval av mina föreläsningar (i alla fall presentationerna) kan man hitta på slideshare.net. Tyvärr har jag inte varit lika duktig på att filma och dokumentera audio-visuellt, men hoppas bli betydligt bättre på det i framtiden. Däremot så är det ganska mycket dokumenterat vad gäller min roll som moderator och facilitator på Social Media Club Skåne luncherna. En hel del klipp finns på Bambuser dels under mitt privata konto men också under smcskane kontot. Det finns även en del upplagt på YouTube om man hellre vill se det där. Också det på mitt privata och gamla konto. Inom kort kommer jag också att tillsammans med Fred Eriksson på Consultus arrangera Reklejm – en föreläsning om just effektiva team och hur sociala medier och digital kommunikation kan vara en bidragande faktor.

Vill du se och höra mig på riktigt? Kontakta mig, då jag mer än gärna tar fler föreläsningsuppdrag och eller moderatorsuppdrag just nu.

[contact-form subject=’Intresserad av att Leif föreläser’][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Företag/organisation’ type=’text’/][contact-field label=’Meddelande’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Detta är inlägg 14 i #Blogg100

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *