Ungdomsledarmöte i fotbollsföreningen. Check.

Då har jag klarat av min första ungdomsledarmöte för FC Trelleborg. Som representant för PF05 kan jag nu sätta en check i kanten för det. Jag har sedan den här säsongen hoppat in som ledare och hjälptränare för PF05-laget i FC Trelleborg. Eftersom grabben spelar där, och har inget annat än fotboll i skallen för tillfället, så var det inget svårt beslut när frågan ställdes om jag ville ställa upp som hjälptränare. Och i dag var jag alltså på mitt första möte tillsammans med andra ungdomsledare i FC Trelleborg och jag måste säga att den anda vad gäller hur ungdomsverksamheten ska bedrivas i föreningen känns riktigt, riktigt bra. Snacket gick lite om hur vi som förening tycker om att det finns lag som ”toppar” redan när de spelar på ungdomsnivå och då framför allt 7-manna. Och att då få höra att någon sådant vill vi inte ha i vår förening utan det självklart bygger på att barnen ska ha kul. Och på den nivån ska man inte spela för att vinna. Det kändes bra i mage och hjärta. Med den inställningen kan det här bara bli bra.

Detta är ett inlägg i #Blogg100

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *