Tack och hej Tele2!

Jaha, det var den relationen med Tele2 då. Kommer aldrig mer att skaffa ett abonnemang av dem. Först skickar de ett brev om att mitt avtal kommer att göras om angående mitt mobila bredband, från obegränsad data till en gräns på 70Gb/mån. Sedan gör de ändringen på natten, samma natt jag fick brevet. Jag har en genomsnittsförbrukning de senaste 3 månaderna på 148,5 Gb. Det innebär att jag skulle tvingas köpa till 78,5 Gb för kostnad av 59 kr / Gb. Skojar du? Aldrig i livet. Det här är ett skämt! När jag äntligen fick tag på någon att prata med om det här så fick jag raka och enkla besked; gilla läget eller lämna. Finns inget de kan göra för att tillgodose mina behov och den enda anledning till att jag valde de som leverantör. Nu kommer jag att lämna så fort jag hittat ett alternativ och kommer aldrig mer att välja Tele2 som kund, och kommer inte att kunna rekommendera dem till någon annan heller.

Detta är ett ännu argare inlägg i #Blogg100 om hur illa jag tycker om Tele2 för tillfället

  1. […] som gick från obegränsad data till förbrukningsgräns på 70GB över natten och hur extremt dåligt bemötande jag fick från dem. Och hur det har påverkat min syn och uppfattning av Tele2 som […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *