Strategi för digital publicering

Sent, alldeles för sent, gör jag för mig själv, det som jag normalt sett hjälper mina kunder med. En strategi för digital närvaro. Jag har aldrig riktigt gjort det fullt ut för mig själv, vilket också förmodligen är en av de bidragande orsakerna till att mina inlägg på Reklam2 till exempel har blivit så mycket färre. Men nu ska det blir ordning och reda. Och när jag sätter mig ner och kollar på det så ser jag ju hur många kanaler jag faktiskt arbetar med aktivt just nu, och då är det kanske inte så konstigt. Nog läge och se om jag verkligen behöver alla de kanalerna. Och när jag är klar så, kommer jag givetvis att dela med mig av min strategi. Men just nu är det ett gigantiskt spindelnät som har byggts upp under en lång tid som jag måste få rätsida på. Bland annat så har jag 7 st ”bloggar”, 2 företagssajter, ett antal interna webbprojekt på gång, och givetvis en hel del sociala medier konto både privat och med företaget på Facebook, Linkedin, Twitter, Google+, YouTube, Bambuser, Pinterest med flera. Ja ni ser, ett ordentligt spindelnät som alla ska leda till liffeman.me i slutändan är det tänkt.

Bild: CC BY-SA Susanne Nilsson, Droplets on string

Detta är ett efterklokt inlägg i Blogg100

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *