Snart har det gått en tredjedel

Jag är faktiskt lite stolt över mig själv. På ett lite smålöjligt sätt. Jag är på dag 32 av 100 i Blogg100 utmaningen. Det är för mig ändå ganska stort. Jag har alltså på riktigt skrivit ett inlägg om dagen i just nu 32 dagar. I morgon har jag avverkat en tredjedel av tiden. Det är rätt bra jobbat faktiskt. Och har jag kommit så här långt, så kan jag mycket väl gå hela vägen in i mål.
Fast lite lätt har jag gjort det för mig. Genom anmäla den här bloggen och inte Reklam2-bloggen, så har jag friare med det jag skriver om. Allt mellan högt och lågt. Och det är tur det. Men min förhoppning är ju att lusten att börja skriva igen på Reklam2-bloggen ska komma tillbaka. Och vem vet, detta kanske är början på Blogg365? Vi får väl se…

Detta är ett inlägg i #Blogg100

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *