Premiären avklarad!

FC-Trelleborg-logo_700

I dag var jag på mitt första styrelsemöte med FC Trelleborg. Puh! Hur det gick? Nja, det var som sagt mitt första möte, och som suppleant dessutom, så än så länge håller jag en hyfsat låg profil. Men ni som känner mig vet att det kommer inte att gå i längden. Jag har massor av tankar, funderingar och idéer, men det får nog ta sin tid. Att komma in som ny i styrelsen och ifrågasätta och förändra det första man gör är nog inte så populärt. Men det här ska det nog bli något bra av i slutändan, det är jag övertygad om. Ska bara lära mig ha tålamod först.

Men vad kan jag tillföra föreningen då? Jo framförallt min erfarenhet av varumärkesfrågor och kommunikation kommer jag att kunna bidra med, men på sikt även ledarskap, inspiration, kreativitet och entreprenörskap. För det kommer att behövas.

Detta är ett högst ideellt inlägg i #Blogg100

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *