Nu är det inte mycket kvar

92 inlägg. Så många inlägg har jag skrivit än så länge i Blogg100 utmaningen. Med den här. Och jag har verkligen skrivit en varje dag (förutom en dag som jag missade, men tog igen genom att skriva två stycken dagen efter). Mitt sista inlägg kommer förmodligen att bli ett meta-inlägg med statistik över hela perioden.

Jag gick med i utmaningen därför att jag ville få igång mitt skrivande igen, framför allt på min blogg ”Reklam2” som varit väldigt inaktiv ett tag. En del av inläggen som jag skrivit skulle mycket väl kunna ha publicerats på Reklam2-bloggen hellre än här, men då det är den här bloggen som är med i utmaningen så valde jag att publicera dem här ändå. Vid något tillfälle har jag publicerat på Reklam2 och sedan hänvisat dit, men i huvudsak publiceras allt här.

Med detta inlägg har jag nu bara en dryg 1 vecka kvar i Blogg100 utmaningen, och nu börjar det faktiskt bli dags att fundera på vad som händer sedan. Två saker vet jag direkt. Jag kommer förmodligen inte att skriva ett inlägg om dagen, även om jag önskar att jag orkade. Men jag kommer högst sannolikt att sätta upp egna personliga mål snarlik Blogg100, men kanske hellre frekvens och ämne än pressen om att skriva varje dag. Och jag kommer att (det är jag hundra procent säker på) börja skriva regelbundet på Reklam2 bloggen igen. Följ med och se vet jag, för om drygt en vecka kör jag igång.

Detta är ett inlägg där jag förmodligen lovar för mycket i #Blogg100

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *