Nackdelen med så många webbprojekt

I dag plingade det till i mailboxen inte en gång utan ett otal gånger från WordPress om att ett stort antal av de WordPress sajter jag har arbetat med har uppdaterats. Det är nackdelen med att ha arbetat med ett stort antal WordPress sajter, att ha koll på vilka sajter som dels fortfarande är aktiva och dels vilka som behöver uppdateras manuellt. Självklart erbjuder jag ju supportavtal till alla mina kunder, men det är inte alla som anser det vara nödvändigt och för dem, så gäller att de själva uppdaterar eller att de köper mina tjänster på löpande timme. Av erfarenhet så brukar det i  slutändan bli dyrare (för dem). Men eftersom jag har ett stort antal sajter som jag äger och driver helt och hållet själv, så får jag snällt uppdatera utan ersättning (som den här sajten till exempel). Så om ni inte når den, så håller jag på att uppdatera.

Detta är ett uppdaterande inlägg i Blogg100

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *