Min uppladdning går inget vidare

Om 13 dagar är det tänkt att jag ska springa Sydkustloppet, en halvmara från stavstensudde till smyge. Tyvärr går inte uppladdningen riktigt som jag tänkt och tvivlen har börjat infinna sig. Jag har aldrig tidigare sprungit den distansen, utan har som mest sprungit runt milen som mest. Jag har nu vid två tillfällen i och för sig sprungit knappt 1,5 mil, men det går så där bra. Huvudet är med. Flåset likaså. Men kroppen är tveksam till att klara det. Det känns i fötter och ben. Nu har jag i och för sig bara sprungit på asfalt, medan i Sydkustloppet är det andra underlag som gäller, men dock, det känns. Funderar på att testa med ytterligare ilägg i skorna för att lindra, framför allt för hälarna.
Men funkar inte det, är jag faktiskt osäker på om jag kommer att klara det. Men jag ska absolut försöka.

Detta är ett slutkört inlägg i #blogg100

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *