Min nya idé – Morotskaksindexet

13103093735_60555ed017_k

Jag har en svaghet. Jag fullkomligt älskar morotskaka. Av någon anledning så tycker jag att det är det godaste som finns. Men tyvärr så varierar kvaliteten och smaken ganska mycket beroende på var man får tag på den här läckra skapelsen. Så jag tänkte, varför inte skapa ett morotskaksindex, en tjänst för att hålla koll på var de serverar den godaste morotskakan och vilka man bör undvika. Så håll koll här, så kommer mer info inom kort, domänen är köpt och sajten är på gång.

Bilden är tagen idag från Restaurang Smith på Hansacompaniet i Malmö. En ok morotskaka men inte mer. God smak, men lite för kall. Vilket också gjorde att frostingen blev lite smaklös och för hård.

Detta är ett smaskigt inlägg i #blogg100

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *