Lite om mina planer med Blogg100 i år. Blogg100, dag 3.

Redan tredje dagen på Blogg100-utmaningen och redan börjar prestationsångesten komma. Jag intalade mig själv när jag tog beslutet att köra igen. För 4:e gången, att jag skulle inte ta det så allvarligt, utan göra det till en ”kul grej” och bara skriva det som faller mig in för stunden. Ändå sätter man den där pressen på sig själv: ”Tänk om det inte blir bra?”. Men nu skiter jag i det. Det får bli vad det blir.

En plan som jag har, är att jag hade tänkt göra om den här webbplatsen lite, så varför inte göra det till ett projekt man kan följa i Blogg100 utmaningen? Så det kommer att komma lite tankar, skisser och kanske lite kod om detta framöver. Jag kommer sannolikt att behöva göra om även mina andra webbplatser också i samband med det, som t.ex. kajrup.se, smcskane.se och reklam2.se men jag kommer att ta en sajt i taget.

Har en tanke om att liffeman.me ska vara ett enda flöde med inlägg från alla mina webbplatser, lite som Facebook eller Linkedin så det är lite åt det hållet som skisserna går just nu. Men det är långt kvar, så vi får se vad det blir till slut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *