Liffeman + The Frank Family?

pusselbit

Idag är det min första dag som jag sitter hos The Frank Family. Jag har ju varit på jakt ett tag efter nya utmaningar och uppdrag och The Frank Family hörde av sig med en gång och ville träffas. Jättekul tycker jag, eftersom deras syn på marknadsföring och deras erbjudande stämmer helt och hållet överens med mig och det som jag gör. Så vi bestämde oss för att vi testar och ser vad som händer när vi jobbar tillsammans. Därför sitter jag nu hos dem för att se om vi passar ihop och om vi tillsammans kan kan skapa en större och bättre bild. Ska bli sjukt spännande och se vad detta kan leda till. Så jag säger som Alan Kay:

Bästa sättet att förutspå framtiden är att skapa den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *