Kullander, min nya arbetsplats

Mitt i den tredje vågen börjar jag mitt nya jobb. Vilket innebär att introduktionen blir ganska så annorlunda. Framför allt när den som skulle ta hand om min introduktion drabbades av Covid själv. Så det har blivit en mjukstart digitalt än så länge. Men snart hoppas vi kunna köra igång på allvar.

Jag börjar min nya tjänst nu i april och kommer att arbeta som Marknadsansvarig, och det kommer att vara en deltidstjänst, vilket innebär att mina uppdrag och åtaganden jag idag har med Kajrup communication och WP_Byrån kommer inte att bli drabbade på något sätt utan där kommer det att vara ”Business as usual”.

Så fort jag kommit in på den nya arbetsplatsen ordentligt så kommer jag självklart att berätta mer. Oerhört spännande och kul ska det bli i alla fall!

,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *