Jag behöver fler uppdrag – nu.

Jag har just nu lite för lite att göra, eller rättare sagt, lite för lite att fakturera. Så anlita mig. Nu. 

Betyg
Bilden föreställer de omdömen som tilldelades mig på The Concept Factory’s senaste kick-off.

Jag kan hjälpa er med er digitala kommunikationsstrategi, eller driva enskilda kampanjer. Jag kan inspirera genom att föreläsa om digital kommunikation och sociala medier. Jag kan agera projektledare för kommunikationsprojekt. Jag kallar mig för internetstrateg för att jag med 20 år i reklambranschen har byggt upp en kompetens och erfarenhet om kommunikation i digitala medier. Jag utmanar det traditionella och vågar tänja gränser. Jag har ett starkt intresse i att se hur människans beteende förändras och påverkas när vi kommunicerar och vad som fungerar var och när. Jag tror på psykografi snarare än demografi. Jag är duktig på att coach’a och engagera i de projekt jag medverkar i. Jag drivs av passionen för det jag gör.

Jag har de senaste 7 åren drivit min egen verksamhet Kajrup communication där jag erbjuder mina tjänster som strateg, projektledare och föreläsare. Under en längre period har jag arbetar väldigt nära en kommunikationsbyrå i Malmö (The Concept Factory) och i princip arbetat full tid för dem. Så är det inte längre. Vi har olika sätt att se på hur man bäst kan utnyttja min kompetens och min erfarenhet så i nuläget anlitar de mig per projekt. Men jag behöver mer. Jag vill arbeta med företag eller organisationer som är beredda och villiga att satsa på sin närvaro på internet, för att bygga förtroende och tillit till anställda, leverantörer, ägare och kunder. För att de vill bli vän med dem. För att de inser att det spelar roll. Är det du? Hör i så fall av dig till mig med en gång, här via formuläret eller ring mig på 0709136172. Eller tipsa någon som du tror kan behöva mig.

Behöver du veta mer om mig och vad jag har gjort, så titta gärna på min Linkedin-profil. Eller sök på Google, antingen efter liffeman eller Leif Kajrup.

[contact-form subject=’Någon vill anlita mig’][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Hemsida’ type=’url’/][contact-field label=’Företag eller organisation’ type=’text’/][contact-field label=’Meddelande’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Detta är inlägg nr 17 i #Blogg100

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *