Jag är på väg till Webcoast

I morgon bitti sätter jag mig i bilen ock kör upp till Göteborg och till Webcoast. Det är faktiskt första gången jag åker till Webcoast, och jag hoppas verkligen att det kommer att bli bra. Jag har tänkt åka varje år hitintills, men det har alltid kommit något annat emellan, men det här året blir det av. Jag är ett stort fan till knytkonferenser och konceptet ger mig som deltagare större flexibilitet men framför allt möjlighet till att påverka. Att som i år även addera till ett moment med halvdags workshops definierade i förväg så finns också möjligheten till fördjupning. Det gillas. Ska även bli kul att få komma tillbaka till mina gamla kvarter på Hisingen där jag växte upp, även om ingenting är sig likt.

Ses vi till helgen?

Detta är ett inlägg i #Blogg100

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *