Ja! Jag är i mål! Äntligen!

shutterstock_181152611

Blogg100 utmaningen är över för den här gången. Jag har skrivit mitt hundrade inlägg och kan äntligen pusta ut igen. Precis som förra året så kände jag att jag behövde den här utmaningen, för att komma igång och skriva igen. Även om det kanske bara var en kort mening och inte mer. Det jag hade önskat, var att jag hade skrivit fler inlägg på Reklam2-bloggen eller på The Frank Family’s blogg, men det ville sig inte riktigt. Mycket för att jag skrivit mina inlägg sent på kvällen och ”stressat” fram dem, vilket gör att de blivit mer personliga och inte passat någon annanstans än här. Hade jag bara haft lite mer tid på dygnet så så hade jag säkert kunna fylla även de med fler och mer genomtänkta och analyserande inlägg. Men de får i stället växa fram lite långsammare nu. Bl.a. har jag ett inlägg på gång om E-postgenerationen kontra SMS-generation,  ett annat om huruvida sociala medier är PR eller reklam eller båda/ingetdera. Och de kommer att komma, jag lovar. Fast inte här.

Detta är det sista inlägget för den här gången i #Blogg100 utmaningen. Puh!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *