Ibland måste man undra hur folk egentligen tänker?

13909460908_8ab1b0b534_b

Egentligen ingen stor grej, men kan inte låta bli att undra hur personen som parkerat SAAB’en egentligen tänkte. Till historien hör då att p.g.a den idiotiska datumparkering som även drabbar oss på denna lilla korta vägsnutt som är återvändsgata så parkerar vi våra bilar på den sida man ska beroende på när man kommer hem. Jag arbetade hemma i fredags som var den 2:e och hade då parkerat min bil på ojämn sida som man ska, och när min fru kom hem från sitt jobb så parkerade hon sin bil på samma sida som min, helt enkelt för att folk ska slippa köra slalom mellan bilarna. Eftersom datumparkeringen bara gäller vardagar så kan ju bilarna stå där hela helgen. Alltså min (den blåa) och min frus (den vita) stod på samma sida i förmiddags. Hela familjen har sedan åkt iväg i min bil, vilket lämnade min frus (den vita) ensam kvar.

Alltså; en ensam bil står parkerad på den ena sidan. Där är förutsättningen. 

När vi kommer hem igen (i den blåa) bilen, så ser vi alltså att någon har parkerat i höjd med min frus (den vita) på motsatt sida. Detta på en vägsnutt som i övrigt är tomt åtminstone 100 m i båda riktningarna. Om det nu hade kommit någon och ville köra förbi så hade inte det gått, för det står 2 bilar parkerade mitt emot varandra. Alltså, hur tänkte man då?

Vänta, här kan vi stå, här finns inga bilar varken framför eller bakom, det blir bra. Vadå? En bil på andra sidan? Det gör väl inget?

Jaja, det var bara att flytta fruns bil så att andra kan komma förbi.

Detta var ett förundrat inlägg i #blogg100

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *