I dag har jag gjort min son glad

Min son är ett fotbollsfreak. Fullt ut. Han har bara fotboll i skallen just nu. Har han en ledig stund då han inte spelar fotboll, så kollar han upp spelarna i Champions League på Wikipedia och lär sig allt om dem utantill. Han samlar så klart på fotbollskort; Champions League 12/13 Nordic Edition. De har även en hemsida där man kan göra sina egna kort som man kan beställa, men att betala 90 kr för ett kort tyckte jag verkade lite magstarkt, så jag gjorde ett själv till honom.

fotbollskort_harry

Detta är ett inlägg i #Blogg100

 1. Profilbild för Jenny
  Jenny

  Hej!
  På vilken sida kunde man beställa egna sånna här kort? MVH Jenny

  1. Profilbild för liffeman
   liffeman

   Hej Jenny, på http://ucl.paniniadrenalyn.com/sv/my-panini.html kan man göra sina egna officiella kort.

 2. Profilbild för ola
  ola

  jag heter Palle jag vill fixa ett kort på min son han ska ha skuta i kryset och ska ha 1000000000 poäng på varje ruta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *