Hjälp, jag har kört fast

Det tog inte mer än 4 dagar för mig att köra fast totalt. Det här med att skriva ett blogginlägg om dagen i 100 dagar är inte så lätt. Framför allt om man, som jag, har haft det lite torrt på bloggfronten under en lägre period. Det blir inte heller lättare av jag har flera bloggar att skriva på och i princip alla blir negligerade. Min förhoppning med Blogg100 utmaningen är att jag ska få tillbaka suget att skriva igen. Inte så mycket för andra, utan mest för min egen skull. Helst vill jag få tillbaka suget att skriva aktivt på Reklam2 bloggen. Att det liksom smittar av sig, liksom.

Inser också att söndagar kanske inte är den mest inspirerande dagen att skriva ett blogginlägg, oavsett för vem man skriver den. Efter en dag med fotbollsträning med sonen, en dotter som är förkyld med feber och en värmepanna som fortfarande inte är lagad så har familjen krupit upp i soffan i vardagsrummet där det extra fläktelement står och glott på Familjen Addams hela kvällen. Föga inspirerande, men ändå underhållande.

Men i morgon är det måndag…

Detta är inlägg nr 5 i #Blogg100

  1. Profilbild för Magnus Nystedt (@mnystedt)

    Kom igen, du kommer fixa det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *