Hjälp, jag är beroende

Jag misstänker att jag inte är den enda, utan att det finns en hel drös där ute, som precis som jag fastnat i ännu ett av King’s spel, nämligen Candy Crush Soda. Så enkelt, och så beroendeframkallande. Blir nog till avinstallera om ett tag så jag kan bli fri igen. Men tills dess…

Måste också beundra King, inte bara för att de har en förmåga att skapa spel som hänger kvar (även om de faktiskt också har titlar som det inte spelas lika mycket) men även för deras förmåga att nå utanför själva spelets plattform för att sprida vidare. Bara tanken att för att komma vidare måste antingen betala med riktiga pengar, eller betala genom att få vänner att hjälpa till via facebook (och få räckvidd på köpet). Helt lysande, ur ett företagsperspektiv. Som spelare kan jag tycka att det är mindre bra, jag vill ju att allt ska vara gratis, men man kan väl inte få allt.

Detta är ett beundrande inlägg i Blogg100

  1. Profilbild för ingrita

    Hehe, är du bara på 27?! Denna nörd är på 62… Spelar också Cookie Jam och Pet Rescue. Sortera is da shit. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *