Helgen är över – snart kommer min iPad

Söndag kväll och helgen är snart över. Tiden går fort. Dottern har varit på pingstläger med scouterna själv. Frun, som normalt är med som ledare, fick stanna hemma pga sjukdom. Det var första gången dottern sovit borta själv (om man räknar bort morföräldrarna förstås). Hon kom hem igen idag och hon hade allt med sig hem igen + lite till.

Annars gick dagen till trädgårdsarbete i det fina vädret, för det skulle ju försvinna igen i veckan hörde vi. En vecka som för övrigt innebär att jag kommer att få min nya iPad levererad (åtminstone om man ska tro leverantören). Då kommer det att pillas, tro mig. Jag längtar otåligt.

Och på fredag är det dags för Social Media Club Skåne lunch igen. Anmäl er gärna på Social Media Club Skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *