Har jag tagit rätt beslut?

I dag släpptes biljetterna till årets Sweden Social Web Camp exakt kl. 20.00. Här är tweeten som drog igång det:

 

Jag kommer ihåg förra årets biljettsläpp, när jag satt och klickade kommando-R gång på gång tills bokningssidan var uppe. Och jag var tillräckligt snabb för att få tag på en sängplats. Men så blev det inte i år. Jag har varit lite tveksam till att åka i år och bara någon timme innan biljettsläppet så bestämde jag mig för att inte köpa en biljett just nu.

Jag kommer fortfarande tycka att om du på något sätt jobbar med webben så är SSWC ett måste. Så många smarta människor på ett och samma ställe, så mycket kloka tankar och idéer som utbyts. Jag har redan varit på 3 av 4 stycken och det var värt varandra minut.

Men än är nog inte sista ordet sagt, vem vet, jag kanske dyker upp på den där ön i blekinge skärgård i augusti alla fall, på något magiskt sätt.

Detta är ett melankoliskt inlägg i #Blogg100

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *