Förmodligen det mest ogenomtänkta beslutet i år

vadharjaggjort

Vad har jag egentligen gett mig in i? Via Facebook kom jag in på Fredrik Wass blogginlägg om Blogg100, och jag bestämde mig för att haka på. Kort innebär det att jag från och med idag den 23:e januari ska skriva minst ett inlägg om dagen i 100 dagar. Inläggen ska taggas med #Blogg100 för vi ska kunna ha koll på alla som skriver och vad som skrivs.

Strax efter jag anmält mig gick det sakta upp för mig: vad har jag gjort? Jag har den senaste tiden varit väldig sporadisk med mina inlägg, både privat och med min branschrelaterade blogg Reklam2. Högst en post i månaden har det varit den sista tiden, men jag vill så gärna få ut alla mina tankar och funderingar men det hinns liksom inte med. Jag hoppas, hoppas, hoppas att genom att hoppa på Blogg100 så får jag tillbaka suget och drivet för att skriva vidare både här och på Reklam2-bloggen men också på min företagsida www.kajrup.se.

Nu kör vi!

  1. Profilbild för Thomas Mårtensson (@mamilldo)

    Skulle man kunna räkna retroaktivt? Jag har varit rätt flitig på resebloggen de sista 50 dagarna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *