För helvete Tele2! Skäms!

13135318283_f9a824cc3a_k

I dag blev jag fly förbannad. Jag har länge letat efter ett bra bredbandsalternativ till vår bostad. Tyvärr bor jag för långt bort från närmaste telestation för att kunna få någon större hastighet med ADSL. I bästa fall lyckades jag komma upp 6 Mbit med ett premiumabonnemang på Bredbandsbolaget. I bästa fall. Men när jag hittade ett mobilt bredband med 4G med obegränsad data blev jag överlycklig. Helt plötsligt så fick jag iaf dubbelt så snabbt bredband nedström och hur mycket som helst mer uppströms. Jag ligger på ett snitt av ungefär 15 Mbit upp och 20 Mbit ner. I min värld är det skitsnabbt. Jag har fantiserat om stadsnät och fiber men för att uttrycka det milt, det händer inte mycket med Trelleborgs Bredband. Jag har anmält mig som kontaktperson för mitt område, men inte ett pip har man hört. Och eftersom det område jag bor i består av 7 hushåll, där jag misstänker att inte alla är intressade så lär det bli en dyr historia att ansluta. Men varför blev jag förbannad? Jo för Tele2 skickade ut ett brev där de förklarade att min abonnemangstyp inte längre kommer att erbjudas från Tele2 och att de därför sätter en gräns på min data per månad och om jag överskrider det får jag köpa till mer data för en kostnad som inte anges. 2 saker reagerar jag starkt på; 1. De byter min abonnemangsform. Det har jag aldrig tidigare varit med om. Jag har ett annat mobilabonnemang på 3 som jag haft i många, många år. Ett abonnemang som 3 slutade att erbjuda för många år sedan. Men det är det avtalet jag har ingått och det gäller tills dess att jag säger upp det. Samma borde väl rimligtvis gälla här. Jag har ingått ett avtal där obegränsad data ingår och det är det avtalet som gäller tills vidare oavsett om det är en abonnemangform som erbjuds nya kunder eller inte. Och till saken hör att detta abonnemanget skaffade jag för ungefär tre månader sedan, så det är inte särskilt länge jag haft det. Den andra saken jag reagerar starkt på är den bittra eftersmaken jag får när jag förstår att de försöker rädda en för dem usel abonnemangsform till priset för sina kunder. Inte fan stannar jag kvar hos Tele2 om det är så här det ska vara. Skäms!

Detta är ett ilsket inlägg i #Blogg100 om hur illa Tele2 behandlar sina kunder

 1. Profilbild för Angelica Widh
  Angelica Widh

  Hej!

  Det känns väldigt tråkigt att detta ställer till problem för dig, och vi beklagar att ditt brev verkar ha kommit fram sent. Vi är självklart måna om att få ha dig kvar hos oss. För att se över hur vi bäst ska lösa detta kan du antingen kontakta oss via telefonnumret i brevet, eller maila mig ditt kontaktnummer så ringer vi upp dig.

  Vänlig hälsning
  Angelica Widh
  Tele2
  angelica.widh@tele2.com

  1. Profilbild för liffeman

   Angelica, du har fått mitt telefonnummer nu.

 2. […] berättade väldigt kortfattat om min upplevelse om hanterande av mitt mobila bredband som gick från obegränsad data till förbrukningsgräns på 70GB över natten och hur extremt […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *