Det var just en trevlig lördag jag fick

Jaha, det var just en schysst lördag det blev. Dottern iväg med scouterna på förmiddagen och just nu på discokalas hos en kompis. Grabben skulle iväg på fotbollscup i Skurup och som en av ledarna skulle ju jag också med. Jag och min fru hade fått biljetter till Kristoffer Appelquist på Slakhuset av och tillsammans med goda vänner. Först middag och sedan underhållning för att avsluta med en drink efter. Men så blev det inte. Jag vaknade i morse med feber och värk och har varit utslagen hela dagen. Så grabben fick åka med en av de andra ledarna till Skurup, min fru fick ta med sig en annan till Malmö och Slakthuset, där de är just nu och roas av Kristoffer Appelquist. Barnen har blivit inkvarterade hos svärföräldrarna. Så nu sitter jag här helt själv en lördag kväll. Ensam i huset med feber, ont i kroppen och uttråkad.

Detta är ett sjukt inlägg i #Blogg100

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *