Det var ju lite olustigt

Det är ingen hemlighet att jag är en stolt WordPressanhängare. Men idag fick jag via Facebook reda på att det visst har hänt en del olustiga saker med en hel del WordPress bloggar. Niclas Deeped Strandh har skrivit om det och det var det som fick mig att uppmärksamma det. På forumet för wordpress.com har man nu sagt att problemet är löst, men det som gör mig lite orolig är att man inte berättar vad som hänt. Det finns säkert där ute någonstans, och jag far faktiskt inte lagt ner mycket tid på att kolla det heller, om jag ska vara ärlig. Oavsett, olustigt är det, och hoppas verkligen att det inte händer igen för jag vill ogärna byta plattform i nuläget.

Tack till Fredrik Davidsson som tydligen råkade ut för det olustiga på min blogg i helgen, och tipsade mig.

Detta är ett inlägg i #Blogg100

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *