Den slog till med full kraft

shutterstock_126608381

Allergi. Smaka på det. Låter inte så farligt väl. Idag slog den till. Med full kraft. Vi skulle ha en trevlig dag tillsammans och började med att gå på ett utomhusbröllop vid Svaneholms Slott. Vi passade på att stanna kvar efter vigseln och gå en runda runt Svaneholmsjön och ha en trevlig liten picknick, bara familjen. Så långt helt ok. Jag hade ju tagit min medicin i form av piller och Rhinocort för näsan på morgonen. Men jag hade glömt mina ögondroppar. Efter turen runt Svaneholmsjön körde vi bort till Vismarslövs Café och Bagarstuga för en underbara kakbuffé, och då slog det till. Näsan rann, och ögonen kliade. Som ***. När vi väl kom hem så parkerade jag mig i soffan, helt däckad. Denna j*vla allergi.

Vi ses på andra sidan våren.

Detta är ett snuvigt inlägg i #blogg100

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *