Då kör vi! Blogg100 utmaningen börjar idag.

Då är det dags igen. Jag hoppar på Blogg100 utmaningen igen. För min egen del blir det tredje året i år som jag är med, medan utmaningen är inne på sitt fjärde år. Vill ni veta mer om Blogg100 utmaningen så kolla in Fredrik Wass hemsida Bisonblog.

Min tanke med årets medverkan är att få komma igång med mitt bloggande igen. Framför allt mitt bloggande på Reklam2 bloggen. Jag har iofs haft samma tanke de övriga åren också där skrivandet slutat i samband med att jag kom i mål med utmaningen. Kanske blir det annorlunda den här gången. Vem vet?

En annan tanke jag har är även att flytta min inlägg från liffeman.wordpress.com till min digitala samlingsplats på liffeman.me. Men, den behöver fixas till lite, så det kan bli lite stökigt ett tag. Jag kommer också att försöka skriva mer på framförallt Reklam2 och även LEDA today och The Frank Family.

Så nu kör vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *