Blogg100 utmaningen är över

Winner's podium

I och med dagen inlägg så är Blogg100-utmaningen över. För den här gången. För mig personligen har det varit en välkommen sporre för att få igång bloggandet. Visst, det har varit både högt och lågt, men för mig har huvudsaken varit att jag verkligen skrivit något varje dag, och då får man ta lite lågvattenmärken ibland.

Så här har det sett ut för mig:

Antal dagar = 100

Antal inlägg = 100

Antal sidvisningar total = 4 241

Antal kommentarer = 48

Antal inlägg publicerade efter kl 22:00 = 31

Mest delade inlägg via och enligt WordPress.com:

Tjänst för delning som använts mest

  • Facebook
  • Twitter
  • Google +1

Dag med flest sidvisningar:

28 januari – antal sidvisningar 546

Topp 5

Topp 5 – Inlägg med flest visningar

Topp 5 – Mest kommenterade inlägg

Topp 5 – hänvisningar

Facebook2 150
Twitter362
linkedin.com197
Search Engines99
Google Reader19

Topp 5 – Mest klickade länkar

Topp 5 – Mest använda etiketter (Förutom Blogg100 och #Blogg100)

Facebook10
Social Media Club Skåne4
Google3
social media club3
smcskane3

Det jag har lärt av mig den här perioden och som jag kommer att ta med mig, är disciplinen att skriva oavsett vilket. Mitt nästa mål är nu att på bloggen Reklam2 skriva minst ett inlägg i veckan. Förmodligen kommer det blir efter kl. 22.00 på söndagen till att börja med, men min förhoppning är att rutinen och disciplinen ska infinna sig så att det eventuellt blir fler inlägg än ett i veckan. Så följ med mig till Reklam2-bloggen från och med nu.

Bild: CC Darien Library via Flickr

Detta är det sista inlägget i Blogg100

  1. Profilbild för ingrita

    söndagar kl 22? meh det går ju inte, då är det ju Mad Men… 😉 tack för dina inlägg, jag fortsätter följa! ska själv sätta fart med mina egna bloggar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *