Behöver ni mig?

Idag kommer jag att skicka ett mail till ett par byråer som jag tycker är intressanta och som jag gärna skulle vilja arbeta med. På något sätt. Och det här är vad jag kommer att skicka.

Behöver ni mig? En erfaren inspiratör, föreläsare och strateg?

Hej,

mitt namn är Leif Kajrup, och jag arbetar som projektledare, internetstrateg, inspiratör, föreläsare och social media coach och undrar om ni behöver min hjälp? Just nu befinner jag mig i en fas med lite för lite uppdrag för att det ska kännas ok, och söker därför efter samarbetspartner och/eller uppdragsgivare.

Jag har 20 års erfarenhet från reklambranschen där jag började min bana som kreatör men sedan sadlat om till projektledare och strateg. Jag har haft fokus på det digitala tidigt i min karriär och det är fortfarande där jag har min största styrka.

Ring mig på 0709-13 61 72 eller maila mig om ni vill veta mer eller träffa mig så jag kan berätta mer om mig och vad jag kan göra för er.

Under tiden får ni mer än gärna kolla in mig på bland annat LinkedIn http://www.linkedin.com/in/liffeman eller någon av alla de andra sociala plattformarna som jag använder. Ni hittar mig under namnet liffeman. Eller varför inte Googla mig, antingen som liffeman eller Leif Kajrup, så hittar ni allt jag sagt och gjort.

Med vänlig hälsning
Leif Kajrup

Är du en av dom som behöver min hjälp? Hör av dig till mig.

Detta är ett jobbsökarinlägg i #Blogg100

  1. […] Detta betyder som ni förstår att jag behöver fler nya uppdragsgivare och om du vet om att du behöver en duktigt och erfaren inspiratör och digital strateg, eller vet […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *