Äntligen kom den!

narrative_clip

I dag fick jag då hem min nya leksak, efter väldigt, väldigt lång väntan. Äntligen. Min Narrative Clip. Narrative Clip är en liten kamera, som man fäster på sig och som sedan tar 1 bild var 30 sekund. Allt för att du inte ska missa bilden på just det tillfället du inte vill missa.

Förväntningarna har jag faktiskt tonat ned en hel del. Av de jag pratat med, som redan fått sin Clip, så är det nog övervägande negativa upplevelser och kommentarer än så länge. Inte bara, men övervägande. Nu ska den hårdtestas så får vi se vad min bedömning blir. Jag har redan hunnit testa lite, och spontant så är där en del brister, och det första jag tänkte på är nog app’en och gränssnittet. iOS-appen är ok, men att det inte finns en desktop- eller webbapp för att hantera bilderna känns faktiskt lite märkligt.

En typisk bild tagen med Narrative Clip

Det blir många bilder som den här, med oskärpa, ur fokus och inget riktigt motiv. Men förhoppningsvis så ska väl, bland alla de drygt 4000 bilder som i teorin kan tas varje dygn, ett och annat guldkorn återfinnas. Får man i alla fall hoppas.

Detta är ett inlägg i #blogg100

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *